Takläggare Täby

Kvalitetstak i tåliga material | 072-393 10 95

Tjänster

Vi erbjuder mer inom bygge och hantverk

Vi har många duktiga och erfarna medarbetare som utför allt inom takläggning. De är alla utbildade med lång erfarenhet av takläggaryrket och hjälper dig hitta rätt tak till din fastighet. Utöver detta kan vi även hjälpa till med installation och byte av dörra och fönster i ditt hus. 

Dörrar. Vi innehar en stor och modern maskinpark som gör att vi kan tillverka våra egna dörrar i en rad olika material och modeller. Detta innebär att vi kan hålla högsta kvalitet och även vet precis hur de ska underhållas och installeras för att hålla så länge som möjligt. Vi behöver alltså inte vända oss till några fördyrande mellanhänder när det handlar om dörrbyten. Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra dörrar.

Fönster. Vi har stora kunskaper och erfarenheter även när det gäller fönster. Allt från service och underhåll till fönsterbyten kan vi erbjuda och våra fönster tillverkar vi i vår egen fabrik i finland för att se till att de håller bästa klass. Vill du hålla värmen under vinterhalvåret så är det viktigt med bra fönster. Även för ventilationen är givetvis fönster av hög kvalitet mycket betydande. Vi kan hjälpa dig om du har några undringar om dina fönster.

 

 

Våra takläggare kan ge dig kvalitetstak över huvudet!